Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2017

Zul asri Turns 25 ! Happy Birthday To Me

Syukur Alhamdulillah, 28 MEI 2017 masih diberikan kesihatan yang baik dan berkumpul dengan orang-orang yang baik. Terima kasih kepada rakan-rakan yang wish dan mendoakan yang baik-baik buat diri saya ini. Semoga doa kalian semua makbul. Insyaallah Amin.

Terima kasih juga buat Ammar, Bella dan Faridz sebab susah-susah buat kejutan buat aku. Memang terkejut beb ! Tak pernah kena buat begini. Beruntung dapat member macam korang. Sayang korang ketat-ketat ! Thanks guys ! Tak tau nak cakap apa... huhu









ZULASRI : Thanks guys ! terharu :)



JOM TERJAH STORY NI JUGA :

Bagaimana badan kita beroperasi
Jenis denda yang guru lakukan di sekolah
Projek bahasa asing
Kem Bina Insan guru Vokasional
Mid Night Movie - The Hunger Games MockingJay



TRIP AIR TERJUN 7 PUTERI GUNUNG LEDANG

Dengan projek yang berlambak, kerja yang tak pandai habis dan macam-macam masalah adalah satu benda yang biasa dihadapi oleh student macam aku ni. Then malam tu ada member ni ajak untuk tenangkan hati, rehatkan minda dan kosongkan fikiran daripada kerja-kerja yang bertimbun tu dengan mandi air terjun. Woooo !! Sounds good right ?! Aku tanpa fikir panjang memang ON je la dengan plan tu. Kalau kat Sabah dulu, hampir setiap minggu pergi air terjun dengan member-member. Semenjak duduk Semenanjung ni jarang sikit nak ada peluang main-main air ni. Hiks

Memandangkan aku tak pernah jejak kaki ke Gunung Ledang, aku tak tahu sangat keadaan disana. Yang aku tau tempat tu ada verita disebalik lagenda Puteri Gunung Ledang. HEHEHE kot-kot dapat jumpa kan..hihihi Okay berbalik pada cerita, masa perjalanan tu macam-macam alat yang aku bawa. Member lain okay je pakai selipar, aku punya semangat tu sampai kasut hiking pun aku bawa. Yelaa, dah tanya-tanya member sebelum nak ke air terjun tu, kena hikin…