Skip to main content

Lelaki mengamuk sebab dibandingkan dengan Hafiz Mahamad

Siapa je tak kenal Hafiz Mahamad. Rasanya banyak dah gadis-gadis Malaya kenal dengan dia. Bangun pagi-pagi buka twitter berlambak cerita pasal mamat ni. Dipendekkan cerita, baru-baru ni dia ada post video suprise untuk girlfriend. Maka dengan itu, bermulalah gadis-gadis malaya ni tag Boyfriend diorang dengan harapan boyfriend diorang ni akan jadi macam Hafiz tanpa memikirkan perasaan bf diorang. Disebabkan daripada itu, ramai geng-geng lelaki ni menunjukkan rasa tidak puas hati di twitter. Yelah, bukan semua lelaki mampu nak buat macam tu. Setiap orang kan ada cara masing-masing nak tunjukkan rasa sayang tu. Kalau aku, sweet-sweet ni bukan bidang aku, jadi memang tak reti sangat untuk ber sweet-sweet ni. haha Memang malang orang yang dapat lelaki macam aku. hahaha







ZULASRI : Cukup menjadi diri sendiri. Setiap orang ada cara masing-masing. Kalau lelaki buat macam tu kat girlfriend diorang, tak meroyan pompuan? hahaha Anyway semoga diorang berbahagia. :) 

 

JOM TERJAH STORY INI PULA :


Comments

  1. lek luuuuu couple baru. surprise level mana pun tkda jodoh tk kawin jugak. anyways. those tweets are funny. hahaha terhibur.

    ReplyDelete
  2. hahaha.. SETUJU !!
    ada je kwn tag kt video mamat tu. well, gf lawa boleh la buat surprise plus dia mampu. buat para lelaki byk lg girls yg blh terima korang seadanya kan :)

    ReplyDelete
  3. poyo je lebih hafiz mahamad tu.. masyuk bolehla plus gilfren cantik.. hmmm

    ReplyDelete

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah

Popular posts from this blog

Kenali Hafiz Mahamad

Wow ! Tak sangka mamat ni makin popular dikalangan gadis-gadis. Well, ramai pompuan nak boyfriend dia macam Hafiz Mahamad kan. Siapa je tak mau dilayan macam princess. Okay, buat yang masih tak kenal siapa Hafiz Mahamad ni, boleh lah Stalk Instagram, Twitter dan FB dia. Buat lelaki-lelaki diluar sana, boleh la ambil inspirasi dari dia. Hehehe



Instagram           :@Hafizmahamad
Twitter               : @Hafizmahamad
Facebook           :  Hafiz Mahamad

ZULASRI : Power shall ! 

JOM TERJAH STORY NI JUGA :
Bagaimana badan kita beroperasiJenis denda yang guru lakukan di sekolahProjek bahasa asing Kem Bina Insan guru Vokasional Mid Night Movie - The Hunger Games MockingJay

Tubuh Mongelku Di Kucup.. Di Isap.. Di Ramas Sepuas-puasnya

Kisah hidupku bermula di sebuah pub terkenal di ibu kota. Aku ditempatkan disuatu tempat yg sempit bersama 19 yg lain Tauke Leong yaaaa..aku masih ingat nama itu..dialah yg memiliki kami..Suatu malam datang seoranglelaki bernama Joe. Aku tak pasti apa yg dibincangkan oleh Joe dgn Taukey Leong..apa yg aku ingat..setelah itu Joe menghampiri dan membawa aku pergi..aku resah meninggalkan kawan yang lain.

Mereka hanya mampu melemparkan pandangan sayu penuh simpati? simpati padaku dan jugak pada diri mereka sendiri..kerna mereka sedar? mereka juga bakal menerima nasib yang sama? Joe membawa aku berjalan ? jalan menyusuri kaki lima ibu kota dengan riang..sungguh indah pemandangan bandaraya ini alangkah bahagianya jika aku dapat menikmati malam-malam begini tanpa kongkongan..tanpa perlu menjadi hamba kepada sesiapa..

Tiba Joe berhenti..melabuhkan punggung sambil tersenyum, menyeringai seolah-oleh ada sesuatu yg sedang mengeletek nafsunya perlahan-lahan Joe menyentuh tubuhku..dilurut-lurutnya …

Cara mengambil SPM semula

Untuk mendapat kerja di institusi kerajaan dengan kelayakan SPM sekarang ni amat sukar. Banyak persaingan berlaku diantara pelajar lain. Semakin ramai pelajar Malaysia semakin pandai dengan mendapat keputusan yang cemerlang. Baru-baru ini, aku mendapat email daripada seorang sahabat blog yang mempertanyakan bagaimana untuk mengambil SPM semula. Okay, sebelum kita ingin mengambil peperiksaan ulangan, kita hendaklah berpegang dengan syarat yang diberikan oleh Kementerian.


Syarat Pendaftaran Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)


Pelajar Tingkatan Lima Sekolah Menengah Kerajaan / Sekolah Menengah Bantuan Kerajaan / Sekolah Swasta yang diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.
atau

Mereka yang pernah menduduki PMR sekurang-kurangnya 1 (satu) tahun sebelum mendaftar untuk menduduki peperiksaan SPM.
atau
Mereka yang pernah menduduki peperiksaan SPM / SPM(V) / SPVM / MCE / SC / FMC.
atau
Mereka yang telah mencapai umur 19 17 tahun pada 1 Januari dalam tahun peperiksaan SPM semasa.

Merek…