Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2015

FINAL EXAM

Maka dengan ini berakhirlah sudah STUDY WEEK ! Bermula hari ini, pelajar UTHM akan menduduki peperiksaan akhir. OMG OMG ! Satu benda pun tak prepare lagi. Ntah apa nak jawab time exam nanti. Tadi exam subjek Sosiologi Pendidikan, Alhamdulillah dipermudahkan sebab apa yang aku study semua keluar kat exam tadi. Boleh senyum je la menghadap paper exam tu. Esok pula subjek Elektronik 2, ntah apa je la yang aku belajar. Huhuhuhu. Dikesempatan ini, aku ingin ucapkan selamat menduduki peperiksaan akhir buat adik-adik, abang-abang dan kakak-kakak di seluruh IPTA Malaysia khususnya pelajar UTHM ! Try untuk dapatkan pointer yang terbaik dan banggakan kedua Ibubapa. Saya tahu anda pasti boleh !! Semester ini akan menjadi semester yang sukar untuk aku sebab semester ni banyak sangat program yang aku join. Harap masih boleh kekalkan pointer seperti sebelum ini. Doakan okay. Thanks semua !! :)

Dan aku hanya mampu ber huhu untuk exam kali ni. Kipidap ! donggibap !


JOM TERJAHSTORYNI JUGA :  19th Univ…