Skip to main content

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER


Hey Guys ! Setelah sekian lama tak join apa-apa segmen ni. Hari ni aku terbuka hati nak join. Memandangkan blog ni pun dah lama berhabuk, apa kata kita ramai-ramaikan dulu kan? Disamping boleh la kenal-kenal dengan blog yang lain. Kepada rakan-rakan yang berminat nak join segmen ini, bolehlah klik banner diatas ok? sekian dari saya. :)




Jom Terjah Story Ini Juga :


Comments

  1. singgah dari segmen ni ^_^ http://kataubaid.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini..Selamat bersegmen..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html#.Vgl0w9Kqqko

    ReplyDelete
  3. SALAM BLOGGER SAHABAT. JOM TERJAH DAN FOLLOW SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN. SEMOGA DAPAT BERKENALAN SESAMA KITA, DAN MENGENALI SESAMA BLOGGER SENIOR DAN JUNIOR. HAPPY BLOGGER... (@_@). #JMBELOG...

    ReplyDelete
  4. om singgah sini... selamat bersegmen, alang alang dah singgah, om follow #445

    ReplyDelete
  5. om singgah sini... selamat bersegmen, alang alang dah singgah, om follow #445

    ReplyDelete
  6. salam singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dan follow awk... akak dari segmen yg sama

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    hihihi ;)

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yang sama..done follow.. :)

    http://izatie91.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. As salam,Kak Sue singgah sini dari segeman yang sama,done follow :)

    ReplyDelete
  10. Greetings.. Shad singgah dari segmen sama, I followed.. :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. hai :)

    Singgah dari segment yang sama. Done follow ;)

    ReplyDelete
  12. done follow #453... :)

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. Sy pun dari segmen yang sama.. #454

    http://hasritasahaja.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. Salam kenal dr segmen yg sama & done follow... #455
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. salam singgah dr segmen yg sama & balas kunjungan
    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. hiii salam ahad...datang singgah dari segmen yang sama...n follow u hope follow me back..tq

    ReplyDelete
  17. http://djmcosmetics.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    Kakbell follower ke #457, follow kakbell balik boleh?

    ReplyDelete
  18. ayu dtg dari segmen yg sama.. jom join segmen ayu juga ye.. tq semua..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  20. Assalam, singgah sini dari segmen yang sama ;)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  21. http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower-by-jmbelog.html
    meriah...singgah sini dari segmen yang sama..
    dah follow

    ReplyDelete
  22. Done follow #460
    Follow me back, thank you ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  23. Hi ... Singgah jenjalan dari segmen yang sama ...

    ReplyDelete
  24. Jalan2 sambil follow2 . Jom terjah http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html , semoga ukhuwah kita makin erat

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. Abam Kie datang singgah dan follow dari segmen yang sama. Selamat berkenalan dan teruskan menulis blog.

    http://www.zukidin.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  26. singgah sini dari segmen yang sama + follow :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  27. Singgah dari segmen yg sama & follow..")

    ReplyDelete
  28. salam perkenalan dari segmen yang sama..

    http://eiydacalyx90.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    Done follow ;)

    ReplyDelete
  29. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    Selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  30. Singgah sini di sengmen yg sama.

    http://misspurple17.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  31. Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun. Jemput singgah...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  32. singgah dr segmen yg sama.
    salam perkenalan

    http://addinnadiena.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  33. salam..singgah cn

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  34. hai , ain pun join jugak segmen ini .
    rajin rajin lah singgah ke blog ain ye .
    http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    follower awak yg ke #466

    ReplyDelete
  35. Singgah ^^ #467

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  36. hye dik, abang follow disini ya . Salam perkenalan. hehe :D

    amerjaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. hye dari segmen yg sama juga
    jemput la singgah blog saya hihi :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah

Popular posts from this blog

Tubuh Mongelku Di Kucup.. Di Isap.. Di Ramas Sepuas-puasnya

Kisah hidupku bermula di sebuah pub terkenal di ibu kota. Aku ditempatkan disuatu tempat yg sempit bersama 19 yg lain Tauke Leong yaaaa..aku masih ingat nama itu..dialah yg memiliki kami..Suatu malam datang seoranglelaki bernama Joe. Aku tak pasti apa yg dibincangkan oleh Joe dgn Taukey Leong..apa yg aku ingat..setelah itu Joe menghampiri dan membawa aku pergi..aku resah meninggalkan kawan yang lain.

Mereka hanya mampu melemparkan pandangan sayu penuh simpati? simpati padaku dan jugak pada diri mereka sendiri..kerna mereka sedar? mereka juga bakal menerima nasib yang sama? Joe membawa aku berjalan ? jalan menyusuri kaki lima ibu kota dengan riang..sungguh indah pemandangan bandaraya ini alangkah bahagianya jika aku dapat menikmati malam-malam begini tanpa kongkongan..tanpa perlu menjadi hamba kepada sesiapa..

Tiba Joe berhenti..melabuhkan punggung sambil tersenyum, menyeringai seolah-oleh ada sesuatu yg sedang mengeletek nafsunya perlahan-lahan Joe menyentuh tubuhku..dilurut-lurutnya …

Kenali Hafiz Mahamad

Wow ! Tak sangka mamat ni makin popular dikalangan gadis-gadis. Well, ramai pompuan nak boyfriend dia macam Hafiz Mahamad kan. Siapa je tak mau dilayan macam princess. Okay, buat yang masih tak kenal siapa Hafiz Mahamad ni, boleh lah Stalk Instagram, Twitter dan FB dia. Buat lelaki-lelaki diluar sana, boleh la ambil inspirasi dari dia. Hehehe



Instagram           :@Hafizmahamad
Twitter               : @Hafizmahamad
Facebook           :  Hafiz Mahamad

ZULASRI : Power shall ! 

JOM TERJAH STORY NI JUGA :
Bagaimana badan kita beroperasiJenis denda yang guru lakukan di sekolahProjek bahasa asing Kem Bina Insan guru Vokasional Mid Night Movie - The Hunger Games MockingJay

Cara mengambil SPM semula

Untuk mendapat kerja di institusi kerajaan dengan kelayakan SPM sekarang ni amat sukar. Banyak persaingan berlaku diantara pelajar lain. Semakin ramai pelajar Malaysia semakin pandai dengan mendapat keputusan yang cemerlang. Baru-baru ini, aku mendapat email daripada seorang sahabat blog yang mempertanyakan bagaimana untuk mengambil SPM semula. Okay, sebelum kita ingin mengambil peperiksaan ulangan, kita hendaklah berpegang dengan syarat yang diberikan oleh Kementerian.


Syarat Pendaftaran Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)


Pelajar Tingkatan Lima Sekolah Menengah Kerajaan / Sekolah Menengah Bantuan Kerajaan / Sekolah Swasta yang diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.
atau

Mereka yang pernah menduduki PMR sekurang-kurangnya 1 (satu) tahun sebelum mendaftar untuk menduduki peperiksaan SPM.
atau
Mereka yang pernah menduduki peperiksaan SPM / SPM(V) / SPVM / MCE / SC / FMC.
atau
Mereka yang telah mencapai umur 19 17 tahun pada 1 Januari dalam tahun peperiksaan SPM semasa.

Merek…