SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER


Hey Guys ! Setelah sekian lama tak join apa-apa segmen ni. Hari ni aku terbuka hati nak join. Memandangkan blog ni pun dah lama berhabuk, apa kata kita ramai-ramaikan dulu kan? Disamping boleh la kenal-kenal dengan blog yang lain. Kepada rakan-rakan yang berminat nak join segmen ini, bolehlah klik banner diatas ok? sekian dari saya. :)




Jom Terjah Story Ini Juga :


38 comments:

  1. singgah dari segmen ni ^_^ http://kataubaid.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini..Selamat bersegmen..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html#.Vgl0w9Kqqko

    ReplyDelete
  3. SALAM BLOGGER SAHABAT. JOM TERJAH DAN FOLLOW SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN. SEMOGA DAPAT BERKENALAN SESAMA KITA, DAN MENGENALI SESAMA BLOGGER SENIOR DAN JUNIOR. HAPPY BLOGGER... (@_@). #JMBELOG...

    ReplyDelete
  4. om singgah sini... selamat bersegmen, alang alang dah singgah, om follow #445

    ReplyDelete
  5. om singgah sini... selamat bersegmen, alang alang dah singgah, om follow #445

    ReplyDelete
  6. salam singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dan follow awk... akak dari segmen yg sama

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    hihihi ;)

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yang sama..done follow.. :)

    http://izatie91.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. As salam,Kak Sue singgah sini dari segeman yang sama,done follow :)

    ReplyDelete
  10. Greetings.. Shad singgah dari segmen sama, I followed.. :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. hai :)

    Singgah dari segment yang sama. Done follow ;)

    ReplyDelete
  12. done follow #453... :)

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. Sy pun dari segmen yang sama.. #454

    http://hasritasahaja.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. Salam kenal dr segmen yg sama & done follow... #455
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. salam singgah dr segmen yg sama & balas kunjungan
    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. hiii salam ahad...datang singgah dari segmen yang sama...n follow u hope follow me back..tq

    ReplyDelete
  17. http://djmcosmetics.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    Kakbell follower ke #457, follow kakbell balik boleh?

    ReplyDelete
  18. ayu dtg dari segmen yg sama.. jom join segmen ayu juga ye.. tq semua..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  20. Assalam, singgah sini dari segmen yang sama ;)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  21. http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower-by-jmbelog.html
    meriah...singgah sini dari segmen yang sama..
    dah follow

    ReplyDelete
  22. Done follow #460
    Follow me back, thank you ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  23. Hi ... Singgah jenjalan dari segmen yang sama ...

    ReplyDelete
  24. Jalan2 sambil follow2 . Jom terjah http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html , semoga ukhuwah kita makin erat

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. Abam Kie datang singgah dan follow dari segmen yang sama. Selamat berkenalan dan teruskan menulis blog.

    http://www.zukidin.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  26. singgah sini dari segmen yang sama + follow :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  27. Singgah dari segmen yg sama & follow..")

    ReplyDelete
  28. salam perkenalan dari segmen yang sama..

    http://eiydacalyx90.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    Done follow ;)

    ReplyDelete
  29. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    Selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  30. Singgah sini di sengmen yg sama.

    http://misspurple17.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  31. Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun. Jemput singgah...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  32. singgah dr segmen yg sama.
    salam perkenalan

    http://addinnadiena.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  33. salam..singgah cn

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  34. hai , ain pun join jugak segmen ini .
    rajin rajin lah singgah ke blog ain ye .
    http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    follower awak yg ke #466

    ReplyDelete
  35. Singgah ^^ #467

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  36. hye dik, abang follow disini ya . Salam perkenalan. hehe :D

    amerjaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. hye dari segmen yg sama juga
    jemput la singgah blog saya hihi :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah