Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2013

Brunei Takut Laknat Allah ?

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA !
Dipetik daripada surat khabar yang berbunyi :

ADMIN : PSTTT ! Soalan Mudah, Malaysia bila lagi? berlambak dah zon arak,kasino dan pelacur ni. Siapa nak jawab ?

Si Gadis ting-ting meminta beras

Assalammualaikum dan Salam Sejahterah

Hari ku bermula seperti biasa dimana aku kena tolong ayah aku menjaga restoran di sekitar KK. Kerja yang aku kena lakukan sepanjang hari setelah tamat belajar. 
Hari ini suasana "Lorong" agak sedikit sunyi kerana kononnya ada operasi daripada pihak berkuasa. Jadi kebanyakan gadis ting-ting akan berehat di rumah masing-masing. Bisnes kami agak slow sedikit semenjak mereka-mereka ni tidak bekerja. 
Petang tadi, muncul 2 orang baru ( sebenarnya orang lama dah cuma agak lama mereka tidak muncul ) untuk bekerja sebagai gadis ting-ting dikawasan ini. Yang tak bestnya, yang sorang ada sedikit berlagak lah. Sudah lah baru nak mulakan kerja, dia buat onar pula di restoran aku. Siap minta beras lagi untuk dijadikan snek petang diorang. Mula-mula tu aku bagi lah atas dasar sesama kenalan. Tapi diberi betis dia nak paha pula, dan itu membuatkan aku sedikit naik angin. Mereka ingat restoran ni nenek mereka punya?.Aku dengan berang nya pun tak membagi…

Godaan Gadis Ting-Ting KK

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA



Memandangkan lama dah aku tidak update blog ku ni, hari ni aku nak cerita sikit pasal pelacur/gadis ting-ting yang bekerja di kawasan restoran keluarga ku di sekitar Kg. Air, Sabah. Bermodalkan tubuh badan mengghairahkan, seorang gadis yang kononnya menawarkan perkhidmatan seks mampu meraih pendapatan lumayan tanpa perlu menggadai maruah kepada lelaki berhidung belang. Dikenali dengan gelaran ‘ting-ting’, godaan gadis jalanan itu tidak hanya tertumpu kepada lelaki kelas bawahan, malah turut berjaya memperbodohkan ramai kaum Adam yang bekerja sebagai ahli perniagaan dan kakitangan kerajaan.

Modus operandi yang dilakukan cukup mudah iaitu hanya berdiri di kaki-kaki lima premis perniagaan bermula pukul 12 malam ( sebenarnya tidak mengira masa pun ) dengan hanya berbaju ketat dan berseluar pendek.

Rata-rata gadis yang dipercayai menawarkan khidmat seks palsu itu berusia belasan tahun serta berasal dari Filipina dan Indonesia ( Sebenarnya Malaysia pun …

Mr. Bean Masuk Islam ?

Berita kononnya tokoh dunia komedi, Rowan Atkinson (gambar) atau lebih dikenali sebagai 'Mr Bean' memeluk Islam 1 Oktober lalu kini tersebar ke seluruh dunia melalui laman web dan media sosial.

Ia dilaporkan pada awalnya olehsadabladi.com dan salah satu media Israel israellycool.com.

Menurut kedua-duanya media itu, Mr Bean menerangkan bahawa penyebab utama beliau memilih Islam setelah menonton filem Innocent of Muslim, filem yang membuat fitnah dan menghina Nabi Muhammad.

Mr Bean tidak berbicara banyak ketika ditanya media, hanya mengangkat jari sahaja sebagai isyarat dia bersyahadah, lapor laman web Indonesia, Islampos.com.

Menurut beberapa sumber portal media, Sheikh Rashid Ghannousyi pemimpin parti An Nahdah dari Tunisia adalah salah seorang pembimbing Mr Bean.

Mr Bean terkenal dalam siri komedinya di samping beberapa buah filem termasuk Johnny English.

Sehingga kini, media-media arus perdana di United Kingdom masih belum menyiarkan mengenai berita ini walaupun media Arab …